• Home
  • Pelaburan Yang Selamat

Pelaburan Yang Selamat

Power Buy Back

Emas merupakan aset yang paling selamat dari segi inflasi ekonomi dunia, Beruntung bagi mereka yang mempunyai simpanan emas yang banyak. Pada tahun 2000 harga emas masih dibawah paras RM120.00/g untuk emas 999.9, namun sekarang di tahun 2020 harga emas telah menjangkau keparas RM300.00/g.

Seiring dengan permintaan stock yang begitu banyak sekarang ini, kami di SRI SUASA JEWELLERY memeberikan kemudahan dan keuntungan yang tinggi di atas setiap belian emas dengan kami. Di mana setiap belian pembeli mendapatkan hasil daripada modal pusingan kami setiap bulan. Ini dipanggil pembahagian keuntungan diatara Penjual dengan Pembeli.


Pelaburan emas yang selamat

Perniagaan Emas Fizikal, beli terus dapat emas. Walaupun emas tersebut ditangan anda sendiri pihak kami dapat meberikan keuntungan sehingga 15% sebulan daripada nilai belian. Bukan itu sahaja, bagi mereka yang ingin menjadi Ejen akan dapat komisen RM2.00/g daripada pelanggan yang dia  jual.


Buy Back atau Belian Semula pada harga asal

Kami memberikan jaminan diatas harga belian semula pada harga asal belian pada bulan yang ke-7 selepas tamat tempoh bayaran bulanan. Sebagai contoh belian asal RM301.00/g kami beli pada bulan ke-7 dengan harga yang sama iaitu RM301.00/g juga.


Barang ditangan boleh buat Modal Pusingan.

Kami tiada hak keatas barang yang telah anda beli daripada kami, terpulang kepada anda untuk niagakan emas tersebut mengikut cara anda sendiri. Tapi pada bulan yang ke-7 jika anda ingin menjual kepada kami dengan harga Power Buy Back pastikan berat tidak melebihi daripada belian asal seperti mana yang tertulis di dalam Resit belian.Post a Comment

Categories

Recent News

[latest][5][recentright]

Toggle Content

Start Menyimpan Emas
Orang ramai sudah mula sedar tentang pentingnya mempunyanyi aset emas berbanding dengan Wang Fiat. Tiada inflasi kepada penyimpan emas
Ambil Tahu Juga Tentang Harga Emas
Di era Norma Bahru ini banyak perkara yang kita harus peka, termasuk harga emas sama ada harga naik atau harga emas sedang turun.
Tips Menyimpan Emas
Mulakan menyimpan walaupun satu gram sebulan, Pelaburan emas yang bijak adalah Gold Bar yang mempunyanyi spread Buy Back dalam anggaran RM5.00/g.
Belajar juga Cara-Cara Mengenal Emas
Bukan sahaja harga yang kita harus peka, ketulenan emas juga kita harus tahu untuk mengelakkan terbeli emas palsu
Datang Berjumpa Dengan Kami Untuk Sebarang Ilmu Emas
Kami sedia memberikan penerangan tentang perkara-perkara yang melibatkan Emas. Sila buat temu janji di mailbox yang telah disediakan.